Wkład lusterek podgrzewane lewy i prawy do mojej octavki. Masz takie cos w ofercie ? Na alledrogo jest sporo tego lecze kupic jakiś słaby zamiennik to mi sie nie chce.
Czesc, generalnie zamiennik to zamiennik, szkło to szkło - ja bym sie zamiennikiem nie martwił bo ich cena jest duzo nizsza niz oryginałów a jakosc hm... ciezko powiedziec bo co tam sie moze zepsuc, najwyzej szybciej sie mata grzejna przepali....
zamiennik:
lewe - 17zł
prawe - 37zł
oryginał nie wiem z czego je robią bo w całej rupie volkwagena są bardzo drogie :
lewe - 270zł
prawe - 270zł
Była Octavia I 1.9 TDi 2004 kombi 137 Km 315 Nm
Była Octavia II 2.0 Rs Tdi 2008 kombi 170/?? 350/??
...
A jest Octavia II FL 1.6 TDI 4x4 2010r. "Stara miłość nie rdzewieje" ... i jak to mówią "śpiesz się powoli"
Proszę o wycenę;
Czujnik położenia xenona przód
światło kierunkowskazu lusterka prawy
Oraz sam HAK chodzi mi o ramię haku z zamkiem i kluczykiem
Pacjent Octavia II 1.6 TDi 4x4 combi 2010.
Była Octavia I 1.9 TDi 2004 kombi 137 Km 315 Nm
Była Octavia II 2.0 Rs Tdi 2008 kombi 170/?? 350/??
...
A jest Octavia II FL 1.6 TDI 4x4 2010r. "Stara miłość nie rdzewieje" ... i jak to mówią "śpiesz się powoli"
tomek18224, Proszę o cenę poduszki łoża poduszki skrzyni biegów skoda octavia combi II FL 2011 rok silnik 2.0tdi, 110km, cfhf.Prosze na priv, oraz proszę o podanie nr części najlepiej żeby był to lemforder.
profesor masz jakis numer amorka na przod ? Chcialbym to dobrze dobrac...
a do bxe -
sachs średnica 55mm - 210zł / kayaba 164zł ./ kayaba ultra sr 255zł
pozdr. Paweł
powiem Ci ze ciężko jest z numerem bo nawet ten który znalazłem 1J0413031 z końcówka numeru CM lub BF są z uchem na stabilizator albo bez więc trzeba mieć w reku żeby było pewne.
to jest problem bo katalog np. intercars nie mowi czy jest ucho czy go nie ma, a amortyzatorow nie mam na półce zeby sprawdzic :/ zamawiac w ciemno to troche lipa bo pozniej jest młyn z oddawaniem towaru i robota za darmo.... musialby byc jakis numer amorka p oprostu i jestesmy w domu
Komentarz